Bilstrik

På bilture, hvor jeg vel at mærke ikke selv er chauffør, satser jeg som regel på noget håndarbejde, der ikke fylder så meget og ikke kræver opskrifter på størrelse med Fyn. Det kan godt blive lidt forstyrrende for chaufføren, hvis halvdelen af forruden er dækket af papir. I sidste uge gik turen til grænsen med henblik på en handling, som mange danskere (incl. mig selv) støt og roligt underminerer den danske dagligvarehandel med. Uden at bevæge mig ud i en længere politisk redegørelse om hensigtsmæssigheden i grænsehandel, kan det tilføjes, at det ikke er så billigt som det har været og at man ikke kan komme udenom tanken, at de fleste indkøb der gøres, nok snarere bidrager til et usundt overforbrug, end til en virkelig besparelse. Tilbage til den håndarbejdsmæssige adspredelse på turen…. Min yngste datters barndomsveninde venter sig og jeg havde lyst til at fremstille noget til hendes baby.

Jeg har for længst oprettet en Mormor-kasse hvortil jeg løbende fremstiller babytøj, som er klar, hvis og så fremt jeg selv skulle få den ære at blive Mormor. Fremstillingen af effekter til kassen, starter som regel med, at jeg har en garnrest og så finder jeg et passende sæt strikkepinde eller en hæklenål – hvorefter der startes på noget, som jeg ikke ved, hvad bliver til, før det er færdigt. Før bilturen i sidste uge, spøgte “en bamse” i mine tanker. Efter endt grænseindkøb og sikkert hjemvendt, var over halvdelen af bamsen færdig, så der skulle bare lige monteres og dekoreres.

20160807_083833

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *