Jeg beklager meget….

Skulle der findes læsere, der kigger ind på min blog jævnligt og med rette forventer, at der står noget nyt – så er de gået forgæves i temmelig lang tid. Ingen dårlige undskyldninger der – opdateringer har bare ikke været top of mind hos mig. Nu er der imidlertid samlet sammen af billeder og projekter, som kan postes.

Jeg gik i stå med opdateringerne for nøjagtigt et år siden og den mest sandsynlige årsag er, at i slutningen af april startede et renoveringsprojekt af de helt store i mit hjem. Det projekt havde faktisk fortjent en blog for sig selv. På den anden side af det, kan vi nu glæde os over et nyt køkken med gulvvarme, nye vinduer og indvendige døre i hele huset, en ny stue og et nyt soveværelse. Processen var langt mere opslidende end noget anden renovering jeg nogensinde har oplevet, men den var også omfattende.

2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *